Hundpsykolog

Hundpsykolog

Har din hund problem med någon sorts rädsla tex för ljud så som smällare/åska eller har svårt att vara ensam hemma? Visar den aggression mot andra hundar/människor eller vaktar den sina saker, tomten, mat mm. Jagar den joggare, vilt, cyklar eller är stressad och skäller mycket? Då kan du få hjälp av mig.

 

För att du med problemhund eller hundproblem ska få så bra hjälp som möjligt görs alltid en utredning/intervju. Ingen rehabiliteringsträning påbörjas innan en utredning är genomförd.

 

En utredning går till på följande sätt:

Utredningen sker hemma hos er. Vi går på djupet kring bakgrund och orsaker till problematiken. Detta tar ca 1,5h.

En personlig träningsplan utformas och under vår andra träff går vi igenom träningsplanen. Jag förklarar orsaken till hundens beteende och hur vi ska träna detta så det passar dig och din hunds behov. Därefter påbörjas träningen.

 

På resterande träffar går vi igenom hur er träning går samt vad ni skall träna på till nästa gång vi ses.

Den största delan av träningen görs av dig men med handledning från mig. Vanligtvis så ses vi var 3-4:e vecka, 1-1,5h. Mellan våra träffar finns jag som support via e-post och telefon. Genom att gå till väga på det här sättet så behöver det inte bli så fruktansvärt dyrt. Och chansen att nå positivt resultat med träningen blir större än vid vanlig privatträning eftersom en utredning görs. Har du något problem, vänta inte för länge med att söka hjälp. Desto fortare man tar tag i ett problem, desto lättare är det oftast att lösa det.

 

Priser: (Från och med 1/1 2019 justeras priserna med 100kr)

Vardagar kl:09.00-17.00 från 500kr/h. (600kr/h)

Vardagar kl:17.00-21.00 från 600kr/h. (700kr/h)

Helger från 700kr/h. (800kr/h)

Milersättning på 25kr/mil tillkommer samt resetidsersättning på 250kr per påbörjad halvtimme.

 

Avbokning

Privatträning eller behandlingar avbokas senast 24h innan bokad tid, senare avbokning sker med 1h debitering. Blir du eller din hund sjuk så återbetalas avgiften mot uppvisande av veterinär/läkarintyg.

Copyright © Sigtuna Hundhus. Alla rättigheter förbehålles. Powered by Cecilia Dolderer.