Träning och aktiveringspromenader

Tränings och aktiveringspromenader

Här tar vi en promenad tillsammans på 3 olika ställen i Sigtuna. Under promenaden stannar vi till och tränar samt aktiverar våra hundar på olika sätt. Allt ifrån grundlydnad med eller utan störningar till olika slags aktiveringar.


Här får du som hundägare tips och idéer på olika övningar och aktiveringar som du kan lägga in under din vardagliga promenad för att göra den roligare för dig och din hund. Genom att aktivera och träna din hund så stärker ni er relation, samspelet blir bättre och ni får det roligare tillsammans.

Under promenadens gång är det helt ok att gå lite efter om man känner att sin hund behöver det. När det är dags för en övning eller en aktivitet så väntar vi in varandra.


Träff 1

Vi samlas hos på Wenngarn.

Promenaden sker sedan i bland annat Slottsparken. För den som vill kan vi avsluta med en gemensam fika på Bageriet eller Slottscafét.


Träff 2

Samling sker på parkeringen vid Prästängshallen.

Vi promenerar sedan i området.


Träff 3

Samling sker på den stora parkeringen mitt emot Sigtuna Station, vid Sigtuna Krog. Promenaden fortsätter sedan ner mot strandpromenaden, för den som vill kan vi avsluta med en gemensam fika eller glass på Våfflan.


Datum: -

Tid: kl -

Pris: 400kr/per gång eller 1150kr för alla 3 träffar. (Fika ingår ej).

Anmälan och betalning sker samtidigt.                    

Copyright © Sigtuna Hundhus. Alla rättigheter förbehålles. Powered by Cecilia Dolderer.